Förgiftad jägarkår

När man läser om cyanid och råttgift i skogarna blir man bestört. Hur kan någon var så urbota korkad att han eller hon lägger ut livsfarligt gift i skogen. Jag hoppas att TV3s Efterlyst leder till att den skyldige åker fast, oavsett grupptillhörighet. Det spekuleras nämligen vilt om vem som gjort det på andra debattfora. Men oavsett vem det är så nådde inte giftet någon varg, men det når jägarkåren.

Giftfri vargdödad älg Foto: G. Glöersen

3 Kommentarer
 1. Ung jägare says:

  Blir nästan lite arg när jag läser svensk jakt varje månade och varje gång står det om varg! skicka ut en egen bilaga till den som vill ha istället. Det är samerna och en del norrläningar som inte vill ha varg i sverige. Men hur många tamdjur är det som strycker med varje år? har inte bönderna försäkring? eller starta en fond till de bönderna och jägare som förlorar sina djur! varför diskuttera frågan varje månad utan att det händer något! Det är min synpunkt, skriv gärna fall jag har rätt eller fel! Mvh ung jägare

 2. dan andersson says:

  kan inte annat än hålla med, vargfrågan är känslig och blir väldigt lätt infekterad, och jägarna har alltid fått agera strykpojkar. jag har inget svar på hur vi ska lösa problematiken, antingenska vi ha varg eller inte, själv tycker jag vi borde ha så mycket varg att de tål en beskattning, då skulle nog även vargen lära sig att hålla sig borta och de vargar som ställer till problem bli lättare att ta bort mvh biogeovetare och jägare dan andersson

 3. http://jaktomat.blogspot.com/ says:

  Om man nu har någon man misstänker, varför är då dennes fritidsintresse så viktigt? Kan inte kvällstidningarna basunera ut vilket bilmärke de föredrar eller vilken politisk tillhörighet de har?

  Man blir så trött på denna senasationshunger hos media.. :/

Kommentering är stängd.